Sipuli Open 2017 (huomaa videot lopussa)

Se oli semmonen Sipuli Open 2017 se!

Sipuli Open 2017 käytiin sunnuntaina 5.11. Tutkatalon frisbeegolfradalla Lempäälässä. Lauantaina pelattiin kaikille avoimet parikisat, joihin osallistui 19 paria.

Itse Sipuli Openhan oli täynnä, joten järjestäjän puolesta suuri kiitos kaikille mielenkiinnosta tapahtumaa kohtaan jälleen kerran.

Kerta kiitoksiin päästiin, niin kiitos Henri Haapajoki ja Manu Haapajoki edullisen ja herkullisen ruokailun järjestämisestä paikan päälle. Kiitos myös Frisbee servicelle kiekkomyynnistä ja kilpailun sponsoroinnista, sekä korien ja mattojen lainaamisesta Markku & TFS.

No miten ne kisat sitten meni? – Noh…

TD suli aiiiiiiivan täysin jo ensimmäisillä väylillä, usean eri ihmisen kiekkoja päätyi järven puolelle kymmeniä ja taidettii väen sipulia muutenki koetella? Neljä kierrosta ysiväyläistä leiskaa siis pelattiin.

Junnusarjaan saatiin hienosti kolme osallistujaa. Eetu Tuominen heitti parhaimman tuloksen 136 (+28), toiseksi sijoittui Onni Arminen ja kolmanneksi Eeti Mäkynen.

Miehet 40+ eli pappasarjassa voittajaksi kiri Pasi Karhu, jonka lopputulema oli 96 (-12). Toiseksi heitti Mikko Putaja (-7) ja kolmanneksi Toni Lantunen (-5).

Naisten sarjassa todella ylivoimaiseen voittoon heitti LeKi DG:n Sanna Ahlgren tuloksella 114 (+6). Toiseksi heitti Nina Lunkka (+27) ja kolmannen sijan jakoivat Eija Nivukoski & Anita Määränen (+29). Sanna vei myös naisille ja junnuille järjestetyn CTP-kisan heittäessään 87 sentin päähän korista väylällä 4.

Parhaiten tänään heitti kuitenkin Dmitri Dimmu Putskov. Dimmun tulos avoimessa sarjassa 36 väylän jälkeen oli huima 86 (-22). Toiseksi avoimessa pelasi Tuomas Seppä (-16) ja kolmanneksi Tero Hirvelä (-10). Miehille järjestetyn CTP-kilpailun vei Joni Arponen väylältä 2, ja hän voitti myös kaikille järjestetyn CTP-kisan ensimmäisellä kierroksella väylältä 3 tienaten ilmaiset ruoat itselleen.

Paljon saatiin kehitysideoita ensi vuoden Sipuli Openiin, mutta lisää otamme toki vastaan. Sana on vapaa.