Pirkanmaan Mimmiliiga 2017

Pirkanmaan Mimmiliiga 2017

LeKi DG:n ja Vlk DG:n aktiivinaisten järjestämä Pirkanmaan Mimmiliiga vuosimallia 2017 pärähtää käyntiin toukokuun lopulla isompana ja mahtavampana kuin edeltäjänsä!

Vuoden 2017 pääsponsorimme on DISCMANIA!

Discmania palkitsee liigan päätteeksi Top 3:n (1. Gripin reppu, 2. Kori ja putterit, 3. Kiekkoja) ja InnovaStore lahjoittaa jokaiseen osakilpailuun CTP-väylälle lahjakorttipalkinnon. Upeeta, huikeeta, mahtavaa!

Olitpa sitten vasta-alkaja, lajiin hurahtanut hifistelijä, lisenssipelaaja tai useamman vuoden harrastanut fribamimmi, olet tervetullut! Kilpailuun ei vaadita lisenssejä, seurajäsenyyksiä, eikä edes välttämättä omia kiekkoja, lähde siis mukaan!

Tasapuolisuuden nimissä pelaamme yhtä ainoata liigaa, mutta sarjoja on käytössä tänä vuonna kaksi! Näin ollen vasta-alkajilla on vieläkin matalampi kynnys osallistua, sillä paljon kehittyneemmät mimmit pelaa varmasti eri sarjassa. Käytämme Skoorin B-ratingia erottaaksemme sarjat toisistaan ja on mahdollista, että jokunen pelaaja pelaa eri sarjoissa liigan edetessä, mutta sehän ei mihinkään vaikuta, sillä molemmissa sarjoissa on samat pisteet jaossa ja pääset aina pelaamaan oman tasoistesi kanssa. Raja menee 750:ssä. Sitä alhaisemman ratingin omaavat pelaa toista sarjaa ja sen yli menevät toista. Jos rating on tasan 750, kuulut ylempään sarjaan.

Maanantai valikoitui kisapäiväksi. Kiinteää kilpailupäivää toivottiin ja palautteissa maanantai keräsi eniten ääniä. Hommatkaahan siis alla olevat maanantai-illat vapaiksi ja kutsu kaveritkin mukaan kisailemaan. Palkinnot tarkentuvat kevään ja kesän mittaa, mahdollisista muutoksista pyrimme ilmoittamaan hyvissä ajoin. Pidätämme myös oikeuden muutoksiin.

Koska kaikkia Liigan osakilpailujen pisteitä ei tällä kaudella huomioida (kaikki eivät kaikkiin ehdi), ja tasapisteitä liigan lopussa haluamme välttää, niin CTP-väylävoitosta saa pelaaja +5p ja Holarista +30p. Näistä pidetään kirjaa jokaisen osakilpailun päätteeksi erikseen, sillä Skooringin pisteytystä emme halua/voi näillä sekoittaa. Kokonaistulokset ovat kaikkien nähtävillä kuitenkin kaiken aikaa. Kuusi parasta pistemäärääsi huomioidaan lopputuloksissa, kun osakilpailuja on yhteensä 13. Toki toivomme silti kaikkiin osakilpailuihin kaikkia paikalle!

 

Myös muutamat parikisat järjestetään erikseen, niistä ei kerry pisteitä, eikä niitä huomioida liigan kokonaistuloksissa. Parikisat ovat vaan mukavaa vaihtelua ja ehkä jollekin uuden pelimuodon opettelua, hauskaa tulee olemaan ainakin. Jahka ilmoittautuminen sulkeutuu, niin parit arvotaan eri luokista, ettei ns. ylivoimaisia pareja pääse ainakaan helpolla muodostumaan. Parikisat pelataan haasteellisilla (18-väyläisillä) radoilla ja pelimuotona on Best Shot tai Alternate Shot. Näistä lisää myöhemmin.

Katso kuvasta osakilpailut. Osakilpailut alkavat kello 17:30, pelaajakokous kello 17:15, ilmoittautumisen vahvistaminen paikan päällä kello 17:00 – 17.15. Myös vasta kisapaikalla ilmoittautuminen on mahdollista, mutta toivomme että väki ilmoittautuu hyvissä ajoin etukäteen, että palkintojen määrittäminen sujuu jouheammin.

Jokaisesta osakilpailusta teemme vielä tapahtumasivun erikseen ja muistattehan jättää ainakin mahdolliset isännät kotiin, sillä kynnys osallistua ei saa olla naisilla näihin kisoihin korkea!

Tulkaa läheltä, tulkaa kaukaa, osallistukaa vaan yhteen osakilpailuun tai heti kaikkiin, mutta tulkaa ihmeessä paikalle, sillä jälleen ensi kesänä Pirkanmaan Mimmiliigan on tarkoitus olla vielä suurempi ja se ei onnistu ilman meidän naisten panostusta! Näytetään Suomelle, että Pirkanmaan Mimmiliiga on tullut jäädäkseen. Tytöt myös rohkeasti mukaan!

Jo varmistuneet sponsorit Dicmanian lisäksi, mukana isoja nimiä:

Hartwall, Disc Dye Factory , Par3, Janne Hirsimäki, Pete Niemelä, Ravintola Popino, Budget Sport Ideapark, Emotion, Ideaparkin Apteekki, Life, Kauneus- ja jalkahoitopalvelu SK, Hius- ja meikkistudio Royal, Parturikampaamo Femmen, Parturikampaamo Fiksaamo, Tervens, Grr8t Sports, Valkeakosken kaupunki, The Body Shop, Brand City Club, Viking Line Suomi, Restel (Aulanko), …

Joka osakilpailussa palkitaan parhaiten suoriutuneet + jokaisessa osakilpailussa on CTP- palkinnon lisäksi arvottu palkinto, joten et tarvitse edes hyvää sijoitusta voittaaksesi jotain. Liigan päätteeksi Top 3:lle teetetään osallistumismaksuilla jälleen myös pokaalipalkinnot muistoksi.

Tee tästä jo itsellesi valmiiksi tunnukset Metrix (Ent.Skoorin) -palveluun, sillä ilmoittautumiset tapahtumasivun kautta ja tulosten kirjaus tapahtuu suoraan sinne. Opastamme käytön tarvittaessa ennen osakilpailuja.

https://discgolfmetrix.com/

(Toimii myös vanhoilla Skoorin tunnuksilla, älä luo uusia jos käytit Skooringia)

 

 

Aurinkoisin terveisin,

Sanna Ahlgren LeKi Disc Golf ja Heidi Helin-Harinen Valkeakoski Disc Golf

Lisätiedot Facebookissa: Pirkanmaan Mimmiliiga.